Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ποιά θα είναι τα επόμενα remakes ταινιών;









Η νέα κινηματογραφική μόδα ...









Τα remakes αγαπημένων ταινιών του παρελθόντος, είναι μια αγαπημένη συνήθεια των εταιρειών παραγωγής του Hollywood. Πρόσφατα ξαναζωντάνεψαν τα φονικά  piranhas του James Cameron από τα early 80s και έγιναν μια σύγχρονη 3-D ταινία τρόμου. Σύντομα αναμένουμε και την αναβίωση της sc-fi περιπέτειας “Tron Legacy”. Ποια θα είναι τα remake εκπλήξεις που θα συναντήσουμε τους επόμενους μήνες στην μεγάλη οθόνη;

Footloose:  To νεανικό musical-ορόσημο για τα 80s που εκτόξευσε στα ύψη την καριέρα του Kevin Bacon θα αναβιώσει από τον σκηνοθέτη Craig Brewer με πρωταγωνιστή τον Kenny Wormald, γνωστό από το show του MTV “Dancelife”. Ο Zac Efron και ο Chace Crawfordείχαν προταθεί για τον ίδιο ρόλο αλλά τελικά απάντησαν αρνητικά. Στις 25 Απριλίου 2011η πρεμιέρα. 
Friday Night: Τι γίνεται όταν ανακαλύπτεις ότι οι νέοι σου γείτονες είναι vampires;  OAnton Yeltchin και ο Christopher Mintz Plasse (γνωστός και ως McLovin`) συμμαχούν ενάντια στον πρώην καλύτερο τους φίλο και χαρισματικό vampire Colin Farrell στο remake μιας κωμωδίας τρόμου από το 1985! Πρώτη προβολή στις 7 Νοεμβρίου 2011.
Τhe Three Musketeers:  Mια ακόμα μεταφορά, 20στη κατά σειρά,  της κλασσικής νουβέλας του Αlexander Dumas από το 1844 έχει ήδη γυριστεί σε 3D format, με πρωταγωνιστές τους Mila Jovovich, Christopher Waltz, Orlando Bloom, Matthey Macfadyen.  Στις 14 Οκτωβρίου 2011 θα πάρουμε μια πρώτη γεύση.
Connan: O Jason Momoa (Stargate Atlantis) θα ενσαρκώσει τον γνωστό σκληροτράχηλοβάρβαρο ήρωα που γνωρίσαμε από την ερμηνεία του Arnold Schwarzenegger στην ομώνυμη ταινία του 1982.H ταινία προς το παρόν έχει εισπράξει αρνητική δημοσιότητα,λόγω μιας σκηνής ερωτικού οργίου που έχει διαρρεύσει. Θα προβληθεί μέσα στο 2011.
The Crow: Ο σκηνοθέτης, που έγινε γνωστός από την μεταφορά του “Blade” στην μεγάλη οθόνη, Stephen Norrigton, συμφώνησε να δώσει την δική του εκδοχή σε αυτό το κλασσικό goth παραμύθι από το 1994.Το όνομα του κεντρικού πρωταγωνιστή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. 
Μad Max: Όχι, δεν θα εμφανιστεί αυτή την φορά ο Mel Gibson, αν οφείλει πολλά στο συγκεκριμένο flim franchise για την εκτόξευση της καριέρας του. Στον ρόλο του Max Rocatansky o Tom Hardy, που ξεχώρισε με την παρουσία του στην ταινία Inception”. Συμπρωταγωνιστούν  οι Charlize Theron, Zoe Kravitz. Ημερομηνία πρώτης προβολής: Μέσα στο 2012.
Επίσης στο στάδιο του σχεδιασμού παραγωγής βρίσκονται και τα remakes των ταινιών: “Pet Semetary”, “Judge Dredd”, “Robocop” (με σκηνοθέτη τον Darren Aronofsky), “Arthur”, “Honey I Shrunk the Kids”, “An American Werewolf In London”. 

ΠΗΓΗ: mtvgreece.gr