Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Τι θα φάμε ???





Μοσχάρι με μελιτζάνες






Υλικά



  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
  • 3 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες ή ψιλοκομμένες
  • 2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
  • 1 κιλό μελιτζάνες στενόμακρες
  • 2 φλυτζάνια λάδι
  • 1 κιλό μοσχάρι
  • αλάτι και πιπέρι





Εκτέλεση

-Κόβετε το κρέας σε μερίδες

-Κόβετε τις μελιτζάνες σε κομμάτια και τις βάζετε σε ένα μπώλ με νερό και αλάτι για μισή ώρα

-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το μισό λάδι να κάψει

-Τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια

-Ρίχνετε το κρέας και το τσιγαρίζετε

-Βγάζετε τις μελιτζάνες από το νερό και τις ρίχνετε στο τσιγαρισμένο κρέας γυρίζοντας δυο τρεις φορές

-Προσθέτετε την ντομάτα και 2 φλυτζάνια νερό

-Αλατοπιπερώνετε

-Αφήνετε να βράσουν 2 ώρες περίπου να μείνουν με τη σάλτσα τους 

Καλή όρεξη !!!