Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Πεντάχρονος αρραβωνιάστηκε τρίχρονη






Τι να πούμε? καλούς απογόνους ???








Ο αρραβώνας τους στη Συρία, μετά από ένα θυελλώδες ρομάντζο στις διακοπές, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα αρνητικό παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο γαμπρός Khalid είναι μόλις 5 ετών, ενώ η νύφη Hala έχει κλείσει τα 3 χρόνια.
Οι γονείς τους, παραδόξως, όχι μόνο πήραν τον αρραβώνα στα σοβαρά, αλλά οργάνωσαν ολόκληρη την τελετή και αγόρασαν βέρες για να ανταλλάξει το ζευγάρι.
Οι ίδιοι δήλωσαν πως το ζευγάρι επιθυμούσε αυτή την ένωση και ήταν κατόπιν δικής του απόφασης, εντούτοις ο γάμος τους θα γίνει το νωρίτερο σε 10 χρόνια.
«Ο Khalid και η Hala μπορεί να αλλάξουν γνώμη στο μέλλον, αλλά προς το παρόν είναι πολύ ευτυχισμένοι και μιλάνε κάθε μέρα,» φαίνεται να δήλωσε ο πατέρας του νεαρού γαμπρού.
«Ο Khalid θέλει να περιμένει μέχρι τα 15 του για να παντρευτεί τη Hala.»
Ο μικρός γνώρισε και ερωτεύτηκε τη Hala ενώ βρισκόταν διακοπές με τους γονείς του. Επιστρέφοντας σπίτι του, άρχισε να αναζητά τη μικρή και αρνούνταν να πάει σχολείο εάν δεν πήγαινε μαζί του και η Hala.
«Μας ανακοίνωσε ότι ήθελε να μείνει μαζί με την Hala ή να ερχόταν εκείνη να μείνει μαζί μας,» συμπλήρωσε ο πατέρας.
Όμως, οι γονείς, αντί να θεωρήσουν το συμβάν ως έναν παιδικό έρωτα, αποφάσισαν να τηλεφωνήσουν στη μητέρα της Hala και να ζητήσουν τη γνώμη της.
«Μας είπε ότι η κόρη της είχε εμφανίσει τα ίδια συμπτώματα μοναξιάς και πως η οικογένειά της επιθυμούσε να αρραβωνιαστούν. Έτσι και έγινε.»
Ο Khalid είναι μοναχοπαίδι και οι γονείς του τον έκαναν μετά από 20 χρόνια γάμου. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, που είχε πολλές επιπλοκές, ο πατέρας του Khalid ορκίστηκε ότι αν το παιδί ήταν αγόρι θα τον αρραβώνιαζε στα 5 του και θα το πάντρευε με μία γυναίκα της επιλογής του ίδιου του παιδιού στα 15 του.
Οι γάμοι μεταξύ ανήλικων παιδιών είναι καταδικαστέοι από τις διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ζητήσει από τις χώρες να υιοθετήσουν ως μίνιμουμ όριο ηλικίας για γάμο τα 18 χρόνια και για τα δύο φύλα.

Daily Mail